Top

Rowan Atkinson (โรแวน แอทคินสัน)

ประวัติย่อ

Rowan Sebastian Atkinson (born January 6, 1955 in Consett, County Durham, England) is an English comedian, actor and writer best known for playing the title roles in the UK TV series Blackadder and Mr. Bean.

ประวัติเรียงตาม

ผลงานการแต่งผลงานการแสดง

ผลงานการแต่งที่ผ่านมา

Bean (1997)

ผลงานการแสดงที่ผ่านมา

Johnny English Reborn (2011)
จอห์นนี่ อิงลิช
Mr. Bean's Holiday (2007)
มิสเตอร์บีน
Keeping Mum (2006)
สาธุคุณ วอลเตอร์ กู๊ดเฟลโลว์
Rat Race (2003)
เอนริโก้
Johnny English (2003)
จอห์นนี่ อิงลิช
Bean (1997)
มิสเตอร์บีน

 
 

Box Office

เรื่อง
ล่าสุด
รวม
1.
2.
3.
4.
5.
เรื่อง
ล่าสุด
รวม
1.
2.
3.
4.
5.

 
 
ติดตามหนังดี : Youtube Instagram Facebook Twitter  

MMM Digital Asset Co.,Ltd.
138 Boonmitr Building, 7th Floor, Room B11 - B12
Silom Road, Suriyawong, Bangrak, Bangkok 10500
Tel. 0-2234-7535, 0-2234-7545    FAX. 0-2634-4269
E-mail: webmaster@nangdee.com   © 2006 nangdee.com
แผนที่ | sitemap | ติดต่อโฆษณา